اخبار فناوریتکنولوژینرم افزار و اپلیکیشن

حذف وضعیت seen پیام های خوانده شده دایرکت اینستاگرام بزودی انجام می شود

حذف وضعیت seen پیام های خوانده شده دایرکت اینستاگرام بزودی قرار است وضعیت خوانده شده پیام های دایرکت توسط این شرکت اضافه شود.

وضعیت seen پیام های دایرکت اینستاگرام
وضعیت seen پیام های دایرکت اینستاگرام

تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا با جزئیات این خبر بیشتر آشنا شوید.

وضعیت دیده شده پیام های دایرکت

وب سایت نئو وین منتشر کرده که یکی از کارهایی که در حال حاضر نمی توانید در اپلیکیشن اینستاگرام انجام دهید این است که مخفی‌ کردن وضعیت «دیده‌ شده» یا Seen از پیام‌ هایی است که دریافت کرده و آن‌ ها را خوانده‌ اید.

با این حال، طبق اسکرین شات در توییتر به اشتراک گذاشته شده توسط الساندرو پالوزی که سابقه اشتراک گذاری اطلاعات در مورد توسعه دادن ویژگی های اینستاگرام را دارد، ممکن است در آینده تغییر کند.

وضعیت دیده شده پیام های دایرکت
وضعیت دیده شده پیام های دایرکت

اینستاگرام در حال کار بر روی دکمه جابجایی است که به شما امکان می دهد وضعیت دیده شده را در برنامه غیرفعال کنید. در حال حاضر، هنگام مشاهده پیام ارسال شده توسط دوست خود، “دیده شده” در پایین رشته گفتگو ظاهر می شود.

فقط در دستگاه فرستنده نمایش داده می شود تا به آنها اطلاع دهد که پیام آنها خوانده شده است.

کاربرد حذف وضعیت دیده شده پیام های دایرکت اینستاگرام

در حال‌ حاضر شما می‌ توانید با فعال‌ کردن ویژگی وضعیت فعالیت (Activity Status) متوجه شوید که افراد آخرین‌ بار چه زمانی در برنامه آنلاین بوده‌ اند.

اینستاگرام این امکان را با نمایش یک نقطه سبز‌ رنگ یا دایره‌ ای برای نمایش زمان در کنار تصویر پروفایل افراد فراهم می‌ کند.

با این‌ حال، برخلاف وضعیت کنونی Seen در پیام‌ ها، قابلیت غیرفعال‌ سازی Activity Status همین حالا هم موجود است.

البته اگر این ویژگی را غیرفعال کنید، نمی‌ توانید از اینکه دیگران آخرین‌ بار چه زمانی در اینستاگرام آنلاین شده‌ اند، باخبر شوید.

همچنین بخوانید: احتمال شکست شبکه اجتماعی ایکس

طبق گزارش‌ های اخیر، متا درحال آزمایش یک ویژگی دیگر برای ثبت گروهی اسامی افراد است. این ویژگی باعث صرفه‌ جویی در زمان کاربرانی خواهد شد که می‌ خواهند استوری خود را برای چندین دسته کاربر مختلف به نمایش بگذارند.

از طرفی اینستاگرام در حال کار روی Meta Verified است که باعث می‌ شود تنها محتوای کاربرانی دیده شود که مشترک پولی این اپلیکیشن هستند.

همچنین این برنامه دسترسی افراد غریبه به ارسال چندین پیام خصوصی را محدود کرده است تا گیرنده درخواست پیام‌ آن‌ ها بپذیرد.

در حال‌ حاضر درخواست پیام از فرستندگان ناشناس تنها برای پیام‌ های متنی پشتیبانی می‌ شود.

گردآوری: دیجیاتک

امتیاز شما به این مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا