معرفی سایت های کم کردن حجم عکس
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که نیاز داشته باشید حجم عکس های خودتان را کم کنید اما امکان ویرایش عکس ها به وسیله نرم افزار فتوشاپ یا برنامه های دیگری را نداشته باشید. در این مطلب قصد داریم که ابزار های قوی برای بهینه سازی و کم کردن حجم عکس به صورت آنلاین را به شما معرفی کنیم.این سایت ها امکان بهینه سازی و کمپرس کردن فایل های PNG , JPG , Gif را به روش مستقیم از طریق مرورگر به شما میدهد.
سایت Compress now
این سایت چندین ویژگی مهم دارد که یکی از آنها میزان فشرده سازی تصویر آپلود شده است. زمانی که تصویر را در سایت آپلود میکنید ، یک نوار افقی برای درجه بندی مقدار فشرده سازی قرار دارد که میتوانید به وسیله آن میزان فشرده سازی را کم و زیاد کنید. این ویژگی مانند بسیاری از نرم افزار های ادیت مانند فتوشاپ است که در زمان خروجی گرفتن از پروژه میتوانید میزان فشرده سازی و حجم تصویر را مشخص کنید.
حجم تصاویر قابل آپلود در این سایت حداکثر ۹ مگابایت یعنی برابر با حدود ۹۰۰۰ کیلو بایت میباشد. اگر به صورت آزمایشی یک عکس را آپلود کنید و درجه فشرده سازی را روی ۶۵ درصد قرار بدهید، نتیجه فشرده سازی جالب خواهد بود. شاید به سختی بتوانید تفاوت بین عکس فشرده شده و عکس اصلی را تشخیص بدهید. زیرا تفاوت کمی بین فایل اصلی و فشرده شده وجود دارد. در واقع اگر این دو عکس را به شخص دیگری نشان بدهید نمیداند کدامیک حجم کمتری دارد و فشرده شده است.
اما نقطه ضعف این ابزار خروجی jpeg آن است . زمان آپلود فایل های PNG , JPG , Gif را پشتیبانی میکند اما از طرفی دیگر خروجی آن فقط JPG میباشد.چنانچه با این مسئله مشکلی نداشته باشید ، این سایت بهترین گزینه برای فشرده سازی عکس های شما خواهد بود. زیرا خروجی آن حدود ۹۹.۹ درصد میباشد.
سایت JPEG Optimizer
این سایت یک راه حل سریع و خوب برای کسانی است که نیاز به فشرده سازی فایل های JPEG دارند . زیرا همانطور که از نامش پیداست فقط از فایل های JPEG پشتیبانی میکند و هیچ فایل PNG و Gif را فشرده نخواهد کرد. برای اکثر کاربران فشرده سازی تا ۶۵ درصد مناسب است ، اگرچه این سایت میتواند بین ۰ تا ۹۹ درصد فشرده سازی را نیز انجام بدهد.
تنها با استفاده از تنظیمات پیشفرض میتوانید تصویر را حدودا به نصف اندازه عکس اصلی برسانید و از کیفیت آن نیز کاسته نشود و تغییرات مشهودی را متوجه نشوید.
در صورت تمایل میتوانید برای خروجی تصویر حداکثر مقدار را تعیین کنید که در این سایت به صورت اتوماتیک مقدار ۴ مگابایت تنظیم شده است. همچنین ابعاد آن نیز قابل تعریف میباشد. پس از اینکه تصویر را با استفاده از این ابزار فشرده کردید ، قابلیت دانلود و ذخیره در هر دستگاهی را به شما خواهد داد. مقدار تقریبی فشرده سازی در این ابزار حدود ۹۵ درصد میباشد.
سایت Image Recycle
اگر عکس هایی با چندین فرمت دارید ، با استفاده از سایت Image Recycle به عنوان گزینه مطمئن میتوانید فشرده سازی انجام بدهید. این سایت نه تنها از PNG و JPEG پشتیبانی میکند حتی فایل Gig و PDF را نیز قبول خواهد کرد. فقط کافی است که عکس خودتان را بکشید و داخل این سایت رها کنید و سپس تصویر بهینه شده با یک کلیک قابل دانلود خواهد بود. یکی از ویژگی های مفید سایت Image Recycle گزارش رایگانی است که از سایت شما در اختیارتان قرار میدهد و جزییات عکس هایی که نیاز به فشرده سازی دارند را در این گزارش قید میکند.اما برای استفاده از ویژگی هایی مانند URL یا Page Optimizer نیاز به پرداخت اشتراک دارید. هرچه تعداد عکس های بیشتری را نیاز داشته باشید هزینه اشتراک بالاتر خواهد بود.البته قبل از پرداخت اشتراک این امکان را به شما میدهد که نسخه آزمایشی رایگان ۱۵ روزه را که تا سقف ۱۰۰ مگا بایت میباشد استفاده کنید. پس از پرداخت اشتراک میتوانید در طول یک سال وب سایت های نا محدود را با هر تعداد حساب فرعی استفاده کنید. همچنین پشتیبانی و بک آپ یکماهه در آن گنجانده شده است. کاربران وردپرس ، مجنتو و جوملا به جای بازدید هر دفعه این سایت میتوانند از افزونه استفاده کنند و حتی برنامه انحصاری برای کاربران شاپیفای نیز ارائه داده است.
سایت Tiny PNG
این سایت ابزاری قابل اعتماد برای شما فراهم میکند و فشرده سازی هر دو فرمت عکس JPEG , PNG را به سادگی پشتیبانی میکند. و به شما این امکان را میدهد تا حداکثر ۲۰ عکس را به صورت دسته ای بارگذاری کنید. حجم مجاز برای آپلود هر عکس حدود ۵ مگابایت میباشد که برای فایل های حجیم باید هزینه اشتراک پرداخت کنید.
پس از انجام فشرده سازی میتوانید تصاویر را در کامپیوتر خودتان بارگذاری کنید و یا به وسیله دراپ باکس ذخیره کنید. سایت TinyPNG برای کاربران وردپرس یک افزونه فراهم کرده است که کار را برای مدیران سایت آسان تر کرده است. میزان فشرده سازی عکس های JPEG در این سایت ۹۲ درصد و برای عکس های PNG حدود ۸۳ درصد میباشد.
سایت Optimizilla
یکی دیگر از ابزار های فشرده سازی عکس ها که کاربرد بسیار آسانی دارد و فرمت های GIF , JPEG , PNG را پشتیبانی میکند سایت Optimizilla است. اگر این سایت را انتخاب کنید اجازه آپلود حداکثر ۲۰ عکس در سایت را دارید. تصاویر پس از آپلود در صف قرار میگیرند و به صورت خودکار یکی پس از دیگری فشرده میشوند. ویژگی مفید و جالبی که این سایت دارد این است که همه تصاویر را در یک اسلاید مشاهده میکنید و میتوانید وضعیت فشرده سازی را بررسی کنید. میتوانید بررسی کنید که هر عکس چقدر فشرده شده است و عکس هایی که نیاز ندارید نیز حذف کنید.
یک ویژگی دیگری که این سایت دارد این است که اگر از وضعیت فشرده سازی و سطح پیشفرض آن راضی نیستید ، میتوانید با استفاده از نوار لغزنده به صورت دستی سطح فشرده سازی را تغییر بدهید و همان لحظه پیش نمایش و کیفیت آنرا ملاحظه کنید. زمانی که کارتان به اتمام رسید قابلیت دانلود عکس ها به صورت یک جا و یا تک تک را به شما میدهد.
سایت JPEG.io
با استفاده از این سایت میتوانید همه فرمت ها را به JPEG تبدیل کنید.JPEG.io نسبت به سایت های دیگر بهینه سازی ، انواع بیشتری از فرمت ها را مدیریت میکند.فایل های SVG , GIF , PNG و حتی PSD را به روش درگ و دراپ میشود در سایت قرار داد. در مرحله اول عکس ها به JPEG تبدیل میشوند و سپس اقدام به فشرده سازی عکس میکند و در اختیار شما قرار میدهد. ویژگی دیگری که این سایت دارد اجازه دریافت فایل از طریق Google Drive یا Dropbox به شما میدهد و فایل های JPEG بهینه شده را در یک فایل آرشیو فشرده شده به شما برمیگرداند.
جمع بندی
کاهش حجم تصاویر برای بهبود سرعت بارگذاری وبسایتها و ذخیرهسازی بهتر اطلاعات از اهمیت بالایی برخوردار است. با استفاده از ابزارهای معرفی شده در این مقاله، میتوانید تصاویر خود را بهینهسازی کنید و از کیفیت بالای آنها بهرهمند شوید. هر یک از این سایتها ویژگیها و امکانات منحصر به فردی دارند که بسته به نیاز و ترجیح شما میتوانند مفید باشند. امیدواریم این مقاله به شما در انتخاب ابزار مناسب برای کاهش حجم تصاویر کمک کرده باشد.