آموزشآیفون

آموزش خاموش کردن نمایشگر همیشه روشن آیفون 14 و 15 + شخصی سازی

آموزش خاموش کردن نمایشگر همیشه روشن آیفون ۱۴ و ۱۵ و روش هایی برای شخصی سازی آن را در این مقاله از دیجیاتک قرار داده ایم. همراه ما باشید.

آموزش خاموش کردن نمایشگر همیشه روشن آیفون 14 و 15
آموزش خاموش کردن نمایشگر همیشه روشن آیفون ۱۴ و ۱۵

اپل برای اولین بار فناوری نمایشگر همیشه روشن خود را با آیفون ۱۴ پرو معرفی کرد و مجددا آن را با آیفون ۱۵ پرو و آیفون ۱۵ پرو مکس ارائه کرد.

گرچه بسیاری از کاربران از این ویژگی بسیار راضی‌اند، اما برخی از کاربران احساس می‌کنند که AOD شارژ زیادی مصرف می‌کند و این امر باعث تخلیه‌ی سریع‌تر باتری گوشی در طول روز می‌شود.

در نهایت اپل برای کاربرانی که نمی‌خواهند از این فناوری استفاده کنند، روشی اضافه کرده که هر موقع بخواهند AOD را غیرفعال کنند.

اگر شما هم جز آن دسته کاربرانی هستید که ترجیح می‌دهید نمایشگر همیشه روشن (AOD) را خاموش کنید تا باعث افزایش عمر باتری آیفون ۱۵ پرو یا آیفون ۱۴ پرو شود، این مطلب را دنبال کنید.

در اینجا به شما توضیح می‌دهیم که چگونه این قابلیت را به طور کامل خاموش کنید.

نمایشگر ایفون‌ های حال حاضر اپل چگونه است؟

در ادامه این بخش ابتدا نگاهی خواهیم داشت به نمایشگر ایفون‌های اپل که در حال حاضر در بازار ایران کم و بیش موجود هستند.

سازنده آمریکایی حاشیه اطراف این دو پنل را نسبت به همیشه کمتر کرده و این دو مدل از این نظر بسیار جذاب شده‌اند.

نمایشگر ایفون ۱۵ پرو و ۱۵ پرو مکس

این دو مدل جدیدترین و بهترین گوشی‌های شرکت اپل هستند. از نظر نمایشگر این دو مدل نسبت به نسل قبلی خود تفاوتی ندارد و شرایط یکسانی را ارائه می‌کنند.

نمایشگر ایفون ۱۴ پرو و ۱۴ پرو مکس

نمایشگر ایفون ۱۴ پرو و ۱۴ پرو مکس دقیقا مانند نسل قبلی است با این تفاوت که روشنایی از حدود ۱۱۰۰ نیت به حدود ۱۸۰۰ نیت رسیده و البته ناچ هم جای خود را به داینامیک آیلند داده است.

نمایشگر ایفون ۱۳ پرو و ۱۳ پرو مکس

تنها تفاوت نمایشگر ایفون ۱۳ پرو و ۱۳ پرو مکس را می‌توانیم اندازه آن‌ها بدانیم و در دیگر موارد این دو صفحه نمایش به طور کامل شرایط یکسانی دارند.

ایفون ۱۳ پرو مکس از پنلی ۶.۷ اینچی از نوع Super Retina XDR OLED با رزولوشن ۲۷۷۸×۱۲۸۴ استفاده می‌کند و تراکم پیکسلی ۴۵۸ را مقابل دیدگان شما قرار می‌دهد.

این ایفون بالاخره از پرو موشن یا نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی نیز پشتیبانی می‌کند و HDR10 و Dolby Vision از دیگر مشخصات آن هستند.

نمایشگر ایفون ۱۳ پرو در همه زمینه‌ها مانند ایفون ۱۳ پرو مکس است با این تفاوت که پنلی ۶.۱ اینچی دارد.

ناگفته نماند که هر دوی این پنل‌ها می‌توانند در حالت حداکثری حدود ۱۰۰۰ نیت روشنایی تولید کنند که عددی بسیار عالی به حساب می‌آید و در صورت مشاهده محتوای HDR این عدد می‌تواند تا حدود ۱۲۰۰ نیز افزایش پیدا کند.

ایفون ۱۵ و ۱۵ پلاس

این دو پنل حالا دارای داینامیک آیلند هستند ولی در کمال ناباوری هنوز از نرخ نوسازی ۶۰ هرتز استفاده می‌کنند.

روشنایی این دو گوشی از ۸۰۰ نیت ایفون ۱۳ و ۱۴ حالا به حدود ۱۶۵۰ نیت رسیده است.

ایفون ۱۴ و ۱۴ پلاس

این دو گوشی پنل‌هایی دقیقا مشابه با نسل قبلی دارند و همچنان از نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی استفاده می‌کنند.

روشنایی این دو صفحه نمایش هم مانند قبل است و تنها ایفون ۱۳ مینی با پنل ۵.۴ اینچی جای خود را به ۱۴ پلاس با اندازه ۶.۷ اینچی داده است.

ایفون ۱۳ و ۱۳ مینی

در ایفون ۱۳ و ۱۳ مینی خبری از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی نیست و شما برای استفاده از این قابلیت جذاب باید به سراغ نسخه‌های پرو ایفون ۱۳ بروید.

ایفون ۱۳ از نمایشگری ۶.۱ اینچی از نوع Super Retina XDR OLED با رزولوشن ۲۵۳۲×۱۱۷۰ استفاده می‌کند و در نتیجه تراکم ۴۶۰ پیکسل بر هر اینچ را در اختیار قرار می‌دهد.

این صفحه نمایش نیز از HDR10 و Dolby Vision پشتیبانی می‌کند و حداکثر روشنایی ۸۰۰ نیتی دارد که حدود ۲۰۰ نیت کمتر از نسخه‌های پرو است.

البته که این میزان روشنایی نیز کاملا کافی است و شما با مشکلی مواجه نخواهید شد.

در این گوشی نیز حداکثر روشنایی در حالتی که محتوای HDR تماشا کنید تا ۱۲۰۰ نیت افزایش پیدا می‌کند.

ایفون ۱۳ مینی نیز شرایط کاملا مشابهی دارد ولی به جای ۶.۱ اینچ اندازه نمایشگر آن ۵.۴ اینچ است و به همین دلیل نیز تراکم پیکسلی ۴۷۶ را در اختیار قرار می‌دهد.

ایفون ۱۲

ایفون ۱۲ هم از نمایشگری ۶.۱ اینچی از نوع Super Retina XDR OLED با رزولوشن ۲۵۳۲×۱۱۷۰ استفاده می‌کند و در نتیجه تراکم ۴۶۰ پیکسل بر هر اینچ را در اختیار قرار می‌دهد.

این صفحه نمایش نیز از HDR10 و Dolby Vision پشتیبانی می‌کند و حداکثر روشنایی ۶۲۵ نیتی دارد.

در واقع تنها تفاوت صفحه نمایش ایفون ۱۲ و ایفون ۱۳ را می‌توانیم همین تفاوت در میزان روشنایی بدانیم و در دیگر موارد هیچ تفاوتی بین این دو پنل دیده نمی‌شود.

ایفون ۱۱

به ایفون ۱۱ می‌رسیم گوشی که صفحه نمایش آن هم از نظر رزولوشن و هم از نظر نوع پنل نسبت به محصولات بالا دچار تنزل می‌شود و در واقع به راحتی می‌توانیم بگوییم که پنل آن یکی یا حتی دو پله پایین‌تر از ایفون‌های بالا قرار می‌گیرد.

ایفون ۱۱ صفحه نمایشی ۶.۱ اینچی از نوع Liquid Retina IPS LCD با رزولوشن ۱۷۹۲×۸۲۸ دارد و تراکم پیکسلی ۳۲۶ را مقابل دیدگان شما قرار می‌دهد. این صفحه نمایش حداکثر روشنایی ۶۲۵ نیتی نیز دارد.

تفاوت دیگر صفحه نمایش این گوشی با ایفون ۱۲ و ۱۳ حاشیه‌های اطراف نمایشگر است.

پنل ایفون ۱۱ توانسته حدود ۷۹ درصد از نمای روبرویی را به خود اختصاص دهد در صورتی که این عدد برای ایفون ۱۲ و ۱۳ حدود ۸۶ درصد است.

خاموش کردن نمایشگر همیشه روشن آیفون ۱۴ و ۱۵

نمایشگر همیشه روشن آیفون در سری‌های آیفون ۱۴ و ۱۵ پرو به صورت پیش فرض فعال است؛ اما کاربرانی که تمایلی به استفاده این قابلیت ندارند امکان خاموش کردن نمایشگر همیشه روشن آیفون را خواهند داشت.

۱_برای خاموش کردن نمایشگر همیشه روشن آیفون ابتدا به منوی تنظیمات گوشی مراجعه کرده و با کمی اسکرول به سمت پایین، وارد بخش Display & Brightness شوید.

خاموش کردن نمایشگر همیشه روشن آیفون 14 و 15
خاموش کردن نمایشگر همیشه روشن آیفون ۱۴ و ۱۵

۲_در این بخش مجددا مقداری به سمت پایین اسکرول کنید و سپس وارد بخش Always on Display شوید.

خاموش کردن نمایشگر همیشه روشن آیفون 14 و 15
خاموش کردن نمایشگر همیشه روشن آیفون ۱۴ و ۱۵

۳_جهت غیر فعال کردن نمایشگر همیشه روشن، گزینه Always On Display را خاموش کنید.

خاموش کردن نمایشگر همیشه روشن آیفون 14 و 15
خاموش کردن نمایشگر همیشه روشن آیفون ۱۴ و ۱۵

در صورتی که این ویژگی را کاربردی دانسته اما از مصرف بالای باتری توسط آن راضی نیستید؛ گزینه Show Wallpaper را در این صفحه غیر فعال کنید.

عدم نمایش والپیپر به شکل قابل توجهی موجب کاهش مصرف باتری این قابلیت می‌شود.

امیدواریم که با مطالعه این مقاله، نحوه خاموش کردن نمایشگر همیشه روشن آیفون را آموخته باشید.

گردآوری:دیجیاتک

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا