نقد و بررسیآیفوناندرویدبررسی موبایلموبایل

معرفی بهترین گوشی ها تا رنج 60 میلیون تومان در بازار + مهر 1403

معرفی بهترین گوشی ها تا رنج ۶۰ میلیون تومان در بازار ایران به همراه مشخصات این گوشی ها که از برند های مختلفی هستند را در این مقاله از دیجیاتک قرار داده ایم. همراه ما باشید.

معرفی بهترین گوشی ها تا رنج 60 میلیون تومان در بازار
معرفی بهترین گوشی ها تا رنج ۶۰ میلیون تومان در بازار

در راهنمای خرید گوشی تا ۶۰ میلیون تومان به معرفی بهترین گوشی‌های پرچمدار در بازه قیمتی ۴۰ الی ۶۰ میلیون تومان می‌پردازیم و مشخصات فنی هر یک را بررسی می‌کنیم.

گوشی‌های معرفی شده در این مقاله همگی جز بهترین گوشی‌های بازار هستند و شما می‌توانید با توجه به سلیقه و البته نیاز خود یکی از آن‌ها را انتخاب کنید.

گوشی‌های پرچمدار از بهترین مجموعه سخت‌افزار و دوربین بهره می‌برند و با توجه به مشخصات فنی خوب شما را تا چند سال از خرید گوشی جدید بی‌نیاز می‌کنند.

به‌طور کلی برای خرید گوشی هوشمند، گذشته‌ از کیفیت ساخت و طراحی ظاهری که در حس و تجربه‌ی استفاده از گوشی و مقاومت آن در برابر ضربات و فشار نقش مهمی دارد،

باید به موارد زیر توجه داشت:

  • ابعاد و وزن: اندازه‌ی یک گوشی نقش مهمی در راحتی شما در استفاده از آن دارد. معمولاً خوش‌دست‌ترین گوشی‌ها قطر نمایشگر بین ۶٫۲ تا ۶٫۵ اینچ دارند، اما با توجه‌ به اینکه استقبال بیشتری از گوشی‌های با صفحه‌نمایش بزرگ‌تر می‌شود، بازار در اختیار مدل‌های غول‌پیکر قرار دارد. وزن یک گوشی نیز به اندازه آن، جنس بدنه و توزیع جرم بستگی دارد ولی به‌طور کلی گوشی‌های با وزن بین ۱۴۰ تا ۱۸۰ گرم برای افرادی ایدئال خواهد بود که به‌دنبال گزینه‌های سبک هستد.
  • صفحه‌نمایش: صفحه‌نمایش مهم‌ترین بخشی است که مستقیماً با تجربه‌ی استفاده از گوشی و تعامل بصری کاربر ارتباط دارد و باید به‌گونه‌ای باشد که در استفاده‌های طولانی مدت باعث خستگی چشم نشود. گوشی‌های با پنل IPS و وضوح Full-HD مناسب هستند اما دستگاه‌هایی با پنل OLED و نرخ نوسازی ۹۰ یا ۱۲۰ هرتز با استانداردهای HDR10 و Dolby Vision بهترین تجربه بصری را رقم می‌زنند.
  • پردازنده: با آنکه تعداد بی‌شماری از پردازنده‌های مختلف در گوشی‌های هوشمند وجود دارد اما باید به‌سراغ مدلی بروید که پردازنده آن جهت انجام امور روزمره و خصوصاً چندوظیفگی، پاسخگو باشد. معمولاً سری Helio G9X و Dimensity از پردازنده‌های مدیاتک و سری Snapdragon 6 / 7 از پردازنده‌های کوالکام مناسب هستند.
  • ارتباطات بی‌سیم: با آنکه تقریباً تمامی گوشی‌های هوشمند بازار از فناوری ۴G پشتیبانی می‌کنند اما در مواردی توجه به باندهای فرکانسی پشتیبانی‌شده اهمیت دارد. برخی از گوشی‌ها فاقد امکان تجمیع فرکانس بوده و در نتیجه نمی‌توانند از +۴G یا ۴.۵G استفاده کنند. همچنین در مورد گوشی‌هایی که از ۵G زیر ۶ گیگاهرتز بهره می‌برند، تنها در گوشی‌های آیفون و شیائومی امکان استفاده از این فناوری وجود دارد و تا پایان سال دردسترس گوشی‌های سامسونگ نیز قرار خواهد گرفت.
  • رم و فضای ذخیره‌سازی: استاندارد رم و فضای ذخیره‌سازی نیز به‌اندازه‌ی توانایی پردازنده اهمیت دارد و اگر گوشی از حافظه‌های قدیمی استفاده کند به‌علت کم‌بودن سرعت خواندن و نوشتن، احتمال کندشدن گوشی یا تأخیر در پاسخگویی وجود خواهد داشت. بهتر است به‌سراغ مدل‌هایی با فضای ذخیره‌سازی UFS 2.1 و بالاتر یا NVMe بروید.
  • دوربین: بسیاری از سازندگان با استفاده از ماژول‌های دوربین متعدد، به خصوص در مدل‌های اقتصادی، و استفاده از سنسورهای با وضوح‌های چند ده مگاپیکسلی سعی در برتر نشان دادن گوشی خود دارند؛ اما کیفیت تصاویر به عواملی چون ابعاد و کیفیت سنسور، لنز و حتی نوع پردازنده دارد. امروزه شاهد استفاده از انواع ماژول‌های کم‌کیفیت و ناکارآمد عموماً دو مگاپیکسلی ماکرو و تشخیص عمق هستیم، بنابراین بهتر است توجه شما بیشتر به مشخصات دوربین اصلی (واید) گوشی و داشتن مواردی چون لرزشگیر اپتیکال معطوف شود.
  • باتری: امروزه اکثر گوشی‌های هوشمند از باتری‌های پرظرفیت بهره می‌برند. اما گوشی‌های با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت و بالاتر عمر باتری بهتری (معمولاً یک روز و بیشتر) دارند. ضمناً از جهت شارژ، گوشی‌هایی با پشتیبانی از توان شارژ ۲۰ وات به بالا مناسب هستند اما اگر می‌خواهید گوشی‌تان در زمان‌های سریع‌تر و زیر یک ساعت شارژ شود، به‌سراغ دستگاه‌هایی با توان شارژ بالای ۳۳ وات بروید. وجود آداپتور در جعبه نیز موضوع دیگری است که حین خرید به گوشی باید مدنظر داشته باشید.
  • اسپیکر و جک هدفون: گوشی‌های اقتصادی از اسپیکر مونو و کم‌حجم بهره می‌برند اما اگر موضوع صدا و کیفیت آن برایتان اهمیت دارد، به‌سراغ گوشی‌هایی با اسپیکر استریو بروید. ضمناً حذف جک هدفون باوجود آنکه به امری عادی در گوشی‌ها تبدیل شده اما همچنان از نکات حائر اهمیتی است که حین خرید گوشی باید به آن توجه داشت، به‌خصوص که سازندگان در گوشی‌های اقتصادی نیز چنین رویکردی را درپیش گرفته‌اند.
  • سیستم‌عامل: فارغ‌از تفاوت اندروید و iOS، نسخه سیستم‌عامل هم از نظر امنیت هم از نظر به‌روز بودن و داشتن آخرین امکانات نرم‌افزاری اهمیت دارد. درحال حاضر گوشی‌های اندرویدی مجهز به اندروید ۱۴ و اپل مجهز به iOS 17 به‌روزترین نسخه‌ی سیستم‌عامل را دارند؛ اما اگر در شرایطی به‌خاطر موارد دیگر مجبور به انتخاب گوشی قدیمی‌تر یا با نسخه اندروید پایین‌تر شدید، بهتر است به‌سراغ هیچ گوشی با نسخه اندروید قدیمی‌تر از ۱۲ نروید چراکه دیگر به روزرسانی دریافت نمی‌کنند.
  • قابلیت‌ها و امکانات: وجود حسگر اثرانگشت، اینفرارد جهت کنترل دستگاه‌های مختلف از راه‌دور، پشتیبانی از شارژ بی‌سیم و بی‌سیم معکوس، درگاه کارت حافظه، استاندارد مقاومت در برابر آب IP67/IP68 و یا سایر موارد دیگر از جمله امکاناتی هستند که برای هرگوشی ارزش افزوده ایجاد می‌کنند و توجه به آن‌ها در حین خرید ممکن است برای بسیاری از کاربران اهمیت داشته باشد.

فهرست بهترین گوشی ها تا رنج ۶۰ میلیون تومان

 بهترین گوشی ها تا رنج ۶۰ میلیون تومان، شامل محصولات پرچمدار و پرمیوم بازار می‌شوند که طرفداران بسیاری در سراسر دنیا دارند.

در ادامه فهرست بهترین گوشی ها تا رنج ۶۰ میلیون تومان را تهیه کرده‌ایم تا بتوانید انتخاب ساده‌تری داشته باشید.

این گوشی‌ها از برندهایی چون سامسونگ، اپل، شیائومی، هوآوی و گوگل هستند که جزو بهترین گوشی های زیر ۶۰ میلیون تومان بازار محسوب می‌شوند.

همچنین با ما بخوانید : بهترین گوشی های سامسونگ برای بازی و گیم + معرفی ۴ مدل

۱_گوشی آیفون ۱۳ مینی از بهترین گوشی ها تا رنج ۶۰ میلیون تومان

برخی از کاربران به دنبال گوشی هستند که بتوانند به راحتی آن را حمل و استفاده کنند.

سری مینی آیفون‌ها که فقط در سری ۱۲ و ۱۳ عرضه شده می‌تواند انتخاب برای مناسبی برای این دسته از کاربران باشد.

 آیفون ۱۳ مینی به علت عرضه کم در بازار از قیمت بالایی برخوردار است و همین موضوع باعث شده در بازه قیمتی ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان قرار بگیرد.

گوشی iPhone 13 Mini در ابعاد ۱۳۱.۵ در ۶۴.۲ میلی‌متر با ضخامت ۷.۷ میلی‌متر تولید شده و از وزن ۱۴۱ گرمی بهره می‌برد.

این دستگاه از کیفیت ساخت بسیار بالایی برخوردار است که شامل پنل شیشه‌ای و بدنه آلومینیومی می‌شود.

آیفون ۱۳ مینی به نمایشگری ۵.۴ اینچ با پنل Super Retina XDR OLED مجهز شده که رزولوشن +Full HD دارد و محتوا را با جزئیات بسیار بالایی نمایش می‌دهد.

در قلب تپنده این پرچمدار کوچک تراشه A15 Bionic استفاده شده که شامل یک پردازنده مرکزی شش هسته‌ای و پردازنده گرافیکی ۴ هسته‌ای می‌شود.

این گوشی از قدرت کافی برای اجرای تمامی دستورات کاربران برخوردار است و همچنین در بازی‌ها هم عملکرد بسیار خوبی دارد.

در پنل پشتی آیفون ۱۳ جزیره دوربین‌های این دستگاه به چشم می‌خورد که دو حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با لنزهای عریض و اولتراواید قرار گرفته‌اند.

همچنین برای گرفتن عکس‌های سلفی دوربین ۱۲ مگاپیکسلی به‌کار رفته که می‌تواند با استفاده از عمق سنج سه بعدی پرتره‌های بسیار دقیقی ثبت کند.

در نهایت به بخش باتری آیفون ۱۳ مینی می‌رسیم، جایی که پاشنه آشیل آن شده است.

 این گوشی به علت برخورداری از باتری ۲۴۳۸ میلی‌آمپر ساعتی ماندگاری چندان مطلوبی ندارد و تقریبا روزی دوبار باید آن شارژ کنید.

بنابراین اگر ابعاد گوشی برایتان اهمیت دارد، باید با عمر باتری گوشی iPhone 13 Mini کنار بیایید.

گوشی آیفون ۱۳ مینی از بهترین گوشی ها تا رنج 60 میلیون تومان
گوشی آیفون ۱۳ مینی از بهترین گوشی ها تا رنج ۶۰ میلیون تومان

۲_گوشی گوگل پیکسل ۸ پرو یکی از بهترین گوشی ها تا رنج ۶۰ میلیون تومان

گوشی‌های گوگل همیشه برای طرفداران اندروید از محبوبیت خاصی برخوردارند.

پیکسل ۸ پرو در حال حاضر بهترین گوشی تولید شده از این شرکت و هوشمندترین دستگاه اندرویدی به حساب می‌آید.

گوشی Pixel 8 Pro در مقایسه با نسل قبلی از طراحی پخته‌تری استفاده کرده و متریال آن شامل آلومینیوم و شیشه می‌شود که حس لوکس بودن را به کاربر منتقل می‌کند.

در بخش جلویی پرچمدار گوگل نمایشگری ۶.۷ از نوع LTPO OLED قرار گرفته می‌تواند با توجه موقعیت‌های مختلف نرخ‌نوسازی را بین ۱ تا ۱۲۰ هرتز تغییر دهد.

از نظر رزولوشن هم باید بگوییم که این پنل قادر است محتوا را با وضوح ۱۳۴۴ در ۲۹۹۲ پیکسل نمایش دهد.

همچنین این نمایشگر می‌تواند هنگام نمایش محتوای HDR تا ۲۴۰۰ نیت روشنایی تولید کند و در حالت روشنایی خودکار این مقدار به ۱۶۰۰ نیت می‌رسد که برای کار کردن زیر نور مستقیم خورشید کاملا مناسب است.

گوگل از تراشه اختصاصی خود به‌نام Tensor G3 در این نسل استفاده کرده که از قدرت پردازشی بالایی بهره می‌برد.

پردازنده مرکزی ۹ هسته‌ای و پردازنده گرافیکی Immortalis-G715s MC10 موجب شده تا بتواند به راحتی از پس سنگین‌ترین تسک‌ها هم برآید.

البته باید به این موضوع هم اشاره کنیم که این تراشه به یک پردازنده عصبی هم مجهز شده تا بتواند کارهای مرتبط با هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی را انجام دهد.

در بخش پشتی این ماژول دوربین سه‌گانه هستیم که متشکل‌اند از دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی مجهز به فوکوس خودکار لیزری و لرزشگیر اپتیکال، دوربین ۴۸ مگاپیکسلی تله‌فوتو با امکان زوم ۵ برابری و دوربین ۴۸ مگاپیکسلی اولتراواید.

همچنین حفره پنل جلویی هم از دوربین سلفی ۱۰.۵ مگاپیکسلی میزبانی می‌کند.

گوگل برای گوشی پیکسل ۸ پرو به سراغ باتری ۵۰۵۰ میلی‌آمپر ساعتی رفته که قابلیت شارژ با حداکثر توان ۳۰ وات دارد.

اگر به دنبال گوشی هستید که رابط‌کاربری بسیار روان و سریعی داشته باشد و تا ۷ سال هم به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری دریافت کند، Google Pixel 8 Pro می‌تواند انتخاب مناسبی برایتان باشد.

نکات مثبت
  • بلوغ طراحی پیکسل
  • رابط کاربری لذت‌بخش
  • به‌روزرسانی نرم‌افزاری ۷ ساله
  • قابلیت‌های هوش‌مصنوعی جالب‌توجه
  • نمایشگر چشم‌نواز و پرنور با فناوری LTPO
نکات منفی
  • عملکرد ناپایدار دوربین
  • قیمت نجومی در ایران
  • عملکرد ناامید‌کننده تراشه
گوشی گوگل پیکسل ۸ پرو یکی از بهترین گوشی ها تا رنج 60 میلیون تومان
گوشی گوگل پیکسل ۸ پرو یکی از بهترین گوشی ها تا رنج ۶۰ میلیون تومان

۳_گوشی سامسونگ گلکسی S24 اولترا یکی از بهترین گوشی ها تا رنج ۶۰ میلیون تومان

گوشی سامسونگ گلکسی S24 Ultra با ویژگی‌های جدید و پیشرفته‌تری به بازار عرضه شده و توانسته از همان ابتدا توجه بسیاری از کاربران و طرفداران را جلب کند.

گلکسی اس ۲۴ اولترا اولین گوشی از این شرکت کره‌ای است که از بدنه‌ای تیتانیومی استفاده می‌کند و بسیار لوکس‌تر شده است.

از تغییرات آن در بخش طراحی باید اشاره کنیم که دیگر خبری از پنل‌های خمیده نیست و با ساختار صاف سروکار داریم.

در بخش جلویی این گوشی صفحه نمایشی ۶.۸ اینچ از نوع Dynamic LTPO AMOLED 2X قرار گرفته که محتوا را با وضوح ۱۴۴۰ در ۳۱۲۰ پیکسل نمایش می‌دهد.

نرخ نوسازی این پنل ۱۲۰ هرتز در نظر گرفته شده که به‌لطف فناوری LTPO مقدار آن در موقعیت‌های مختلف تغییر می‌کند.

همچنین از دیگر نکات مثبت آن باید به میزان روشنایی ۲۶۰۰ نیتی اشاره کنیم که محتوا را کاملا واضح و شفاف زیر نور مستقیم خورشید نمایش می‌دهد.

در بخش سخت افزار اس ۲۴ اولترا تراشه جدید و قدرتمند کوالکام قرار گرفته؛

اسنپدراگون هشت نسل سه که توسط سامسونگ تغییراتی روی آن لحاظ شده است.

قدرت پردازشی این تراشه از چیپ از پردازنده هشت هسته‌ای و پردازنده گرافیکی Adreno 750 تامین می‌شود و می‌تواند به راحتی از پس امور سنگینی مانند اجرای بازی‌های سنگین با تنظیمات گرافیکی بالا برآید.

در بخش پشتی S24 Ultra سامسونگ چهار بیرون‌زدگی به چشم می‌خورد که متشکل‌اند از دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی، دوربین ۱۰ مگاپیکسلی تله‌فوتو، دوربین ۵۰ مگاپیکسلی پریسکوپ تلسکوپی و دوربین ۱۲ مگاپیکسلی اولتراواید.

گلکسی اس ۲۴ اولترا هم مانند نسل قبلی خود از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی انرژی خود را تامین می‌کند.

شارژ این باتری از طریق آداپتور ۴۵ واتی تامین می‌شود که در ۳۰ دقیقه می‌تواند ۶۵ درصد از ظرفیت این باتری را شارژ کند.

در مجموع اگر به دنبال گوشی هستید که در تمامی بخش‌های نیازهایتان را به بهترین نحو برطرف کند، انتخاب سامسونگ گلکسی S24 Ultra می‌تواند مطمئن‌ترین انتخاب باشد.

نکات مثبت
  • نمایشگر ۱۰بیتی جذاب با روشنایی بالا
  • عملکرد عکاسی بسیار عالی دوربین‌‌ها
  • طراحی باریک و ارگونومیک
  • عرضه با شارژر ۱۰۰واتی
  • شارژدهی بسیار خوب
نکات منفی
  • عملکرد زوم ضعیف‌تر از رقبا
  • عملکرد فیلم‌برداری ضعیف‌تر از رقبا
  • پشتیبانی نرم‌افزاری ضعیف‌تر از رقبا
گوشی سامسونگ گلکسی S24 اولترا یکی از بهترین گوشی ها تا رنج 60 میلیون تومان
گوشی سامسونگ گلکسی S24 اولترا یکی از بهترین گوشی ها تا رنج ۶۰ میلیون تومان

۴_گوشی آنر Magic 6 Pro یکی از بهترین گوشی ها تا رنج ۶۰ میلیون تومان

یکی از بهترین گوشی ها تا رنج ۶۰ میلیون تومان که میتوانید خریداری کنید که در زمینه نگه‌داری باتری و دوربین عملکرد بسیار خوبی دارد، Magic 6 Pro است.

این گوشی در بخش نمایشگر از یک پنل ۶.۸ اینچ LTPO OLED میزبانی می‌کند که وضوح آن به ۲۸۰۰ در ۱۲۸۰ پیکسل می‌رسد.

همچنین از سایر نکات مثبت آن باید به عمق رنگ یک میلیاردی، نرخ‌نوسازی ۱۲۰ هرتز و بیشینه روشنایی ۵۰۰۰ نیتی اشاره کرد.

این گوشی هم مانند پرچمدارهای رقیب خود به تراشه اسنپدراگون هشت نسل سه مجهز شده که از قدرت پردازش بالایی بهره می‌برد و می‌تواند به راحتی از پس کارها و بازی‌های سنگین برآید.

آنر مجیک ۶ پرو از یک ماژول دوربین سه‌گانه استفاده می‌کند که شامل دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین ۱۸۰ مگاپیکسلی تله‌فوتو با زوم اپتیکال ۲.۵ برابر و دوربین ۵۰ مگاپیکسلی اولتراواید مجهز به فوکوس خودکار می‌شود.

حفره قرار گرفته در پنل جلویی هم از دوربین سلفی ۵۰ مگاپیکسلی میزبانی می‌کند و در کنار آن حسگر تشخیص عمق سه‌بعدی در نظر گرفته شده که کاربران می‌توانند پرتره‌های باکیفیتی با آن ثبت کنند.

در نهایت باید به باتری این پرچمدار همه‌فن حریف اشاره کنیم؛ باتری ۵۶۰۰ میلی‌ آمپر ساعتی سیلیکون کربناتی که از شارژ با حداکثر توان ۸۰ وات پشتیبانی می‌کند.

گوشی آنر Magic 6 Pro یکی از بهترین گوشی ها تا رنج 60 میلیون تومان
گوشی آنر Magic 6 Pro یکی از بهترین گوشی ها تا رنج ۶۰ میلیون تومان

با ما بخوانید : معرفی بهترین گوشی های موجود در بازار ایران + (مرداد ۱۴۰۳)

در این راهنمای خرید به سراغ بهترین گوشی‌هایی رفتیم که می‌توانید در بازه ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان خریداری کنید.

همچنین برای ساده‌تر شدن انتخاب این فهرست را بر اساس کاربری‌های مختلف مرتب کرده‌ایم. به‌نظر شما بهترین گوشی تا ۶۰ میلیون تومان چیست؟

گردآوری: دیجیاتک

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا